blad
GroothandelWij leveren in de handel voornamelijk aan groothandel hoveniers & tuincentrums. Door ons grote assortiment kunnen wij u een zo compleet mogelijk pakket aan planten aanbieden. Wij zorgen er voor dat wij planten leveren van zeer goede kwaliteit. Voor de groothandel zijn wij is staat om grotere partijen te leveren. Wij laden deze planten dan meestal in pallet boxen of op pallet bodems. Laden van Deense karren is ook mogelijk als de planten niet te groot of te zwaar zijn, bomen worden los geladen.

Voor hoveniers zijn wij is staat om beplantingslijsten compleet te maken. Door ons grote assortiment kunnen wij bijna elke lijst compleet maken, en anders zoeken wij deze planten voor u op. Zodat u al u planten op 1 plek kunt halen en snel weer verder kunt met u werk in de tuin. Eventueel thuisbrengen is mogelijk in overleg. Voor tuincentrums kunnen wij mooi en uniforme partijen leveren.

Zodat u een mooie partij planten in u centrum kunt uit stallen van goede en gelijke kwaliteit. Als u als tuincentrum u specifieke eisen aan ons laat weten kunnen wij hier op in spelen. En u precies de planten bezorgen op de manier zoals u dat wilt.

Om prijs op te vragen kunt u het prijsopgave formulier invullen. U kunt ook u bestellingen of prijs opvragen door faxen of mailen. U kunt ook onze voorraad lijst aanvragen. En verder kunt u natuurlijk altijd telefonisch contact opnemen om vragen te stellen of een afspraak te maken. Wij hopen dat ook u een tevreden klant van ons word.