blad
ParticulierVoor u als particulier hebben wij een zeer groot assortiment planten. Zodat u op onze site de plant kunt zoeken die u nodig heeft. En u kunt meteen prijs opvragen. Tevens brengen wij de planten thuis voor een zeer scherpe prijs. Zodat u allen hoeft te bestellen en aan te geven wanneer u ze geleverd wilt hebben. Als u een tuinontwerp of beplantingsplan heeft laat dan bij ons een vrijblijvende offerte maken.

Ons assortiment bestaat uit Bomen, Coniferen, Groenblijvende heesters & Haagplanten, Bomen op stam, Tuinplanten & Sierheesters, Leibomen, Bollen & Puntjes. Van de bovenstaande groepen hebben we een mooi assortiment zodat we u als klant optimaal kunnen bedienen. Ook planten die niet op de site staan zijn leverbaar.

Zoek op de site naar de planten die u wilt en vul snel het prijs opvraag formulier in zodat wij u snel een prijsopgave kunnen doen. Wij werken alleen op bestelling, wilt u graag eerst even komen kijken dan graag telefonisch een afspraak maken. Wij hopen u van dienst te kunnen zijn, zodat ook u een tevreden klant van ons word.